Hundeannonser

Russerstøver valper ventes

russerstøver

Akkis PF Kejo og Akkis TV Nadja er paret, og ultralyd gjort 27. april viser at det blir et stort kull Begge foreldre har 1. premie på hare. Kejo har også 1. premie på rev. Jeg kjenner ikke til andre kombinasjoner i Norge hvor begge foreldre er meritert med 1. premie på jaktprøve . Hundene har vist seg å være robuste, og gjør det mulig å jakte med løs hund midt i ett av Norges mest hundefiendtlige ulverevir. 

Kejo er blitt brukt som en kombinasjons hund på både hare og rev. Han står alltid for berg, noe som medfører stor effektivitet på rev om man også har tilgang på hi hund. Han er 1. generasjons Norsk da begge foreldre er importert fra Russland. Faren (Plakun) rakk å bli Utstillings champion etter at han kom til Norge. Han tok også en 1. premie på hare. Nadja er preget kun på hare, og har som sagt 1. premie på åpen prøve. Moren (Akis GI Valla) er en av Nordens høyest premierte Russerstøvere. Hun er jakt og utstillings champion og har flere 1. Pr på rev. Hun har også kvalifisert til NM på hare. Valpene vil være leveringsklare i måneds skifte Juli/August. Da er de 8 uker gamle. Jeg er sikker på stor interesse for valper etter denne kombinasjonen, så her gjelder det å være tidlig utpå med reservering. Mine forventninger til valpekjøper er at de vil bruke mye tid på jakt, og driver et seriøst hundehold.

Bonuser: Ønsker du å stille hunden på åpen prøve på hare/rev tilbakeføres kr 500 av kjøpesummen.

Stiller du på eliteprøve vil kr 1500 tilbakeføres. (Begge er engangsbonuser). For å følge med på utviklingen vil nyheter legges ut på harajakt.com Ring gjerne på mob 46668180 ved spørsmål.Paringen er anbefalt av den Norske russerstøver foreningen.