BIVIRKNINGER AV DRONCIT? PDF Skriv ut E-post
mandag 16. desember 2013 08:02

Vi har mottatt melding fra enkelte som hevder at hundens ytelse på prøver har blitt drastisk svekket etter behandling med Droncit vet. - middelet som brukes mot den lumske dvergbendelormen og som er påkrevd brukt under besøk i Sverige. Dvergbendelorm er ufarlig for hunder, men desto farligere for mennesker. Derfor er det strenge restriksjoner når hunder har oppholdt seg i land hvor denne ormen finnes. 

Les mer …
 
SVENSKENE REDUSERER ROVVILTBESTANDEN PDF Skriv ut E-post
fredag 13. desember 2013 17:41

Et flertall i Riksdagen vil ha færre rovdyr i de svenske skogene. De 400 ulvene som lusker rundt i svensk natur skal etter planen reduseres til rundt det halve, men det er ennå uvisst om EU vil ha innvendinger til dette. Les mer på NJFFs hjemmeside.

 
NYTT FRA NKK PDF Skriv ut E-post
fredag 06. desember 2013 09:59

Våre nordiske venner har lenge etterspurt tilgang til DogWeb for å se stamtavler, resultater og øvrig informasjon. Det er det nå åpnet for ved å gå inn på www.nkk.no og opprette brukertilgang via "Min side". Eneste forutsetning er medlemskap i en av de andre nordiske kennelklubbene.

 
JW TINKA TIL TERJE KORSMO VANT NORDISK DREVERLANDSKAMP PDF Skriv ut E-post
tirsdag 03. desember 2013 19:12

Foto og tekst:

Leif Håkon Berg

 

 

Tinka har ved flere anledninger vært nær ved å gå helt til topps i store konkurranser, som Norgesmesterskap for beagle/drever og i dreverlandskamper. I Pekkala i Finland var det endelig Tinkas tur.

 

 

 

 

 

Terje Korsmo  og Jw Tinka.

 

 

Les mer …
 
PRØVERESULTATER PDF Skriv ut E-post
onsdag 27. november 2013 06:56

Flere har bemerket at jaktprøveresultater under hovedmenyen til venstre blir sent oppdatert, og det har vi forståelse for og må beklage. Årsaken ligger imidlertid hos NKK som ikke har fått anerkjent prøvene slik de skal. Det er det nå ryddet opp i, og forhåpentligvis vil resultatene heretter komme raskere.

 
«StartForrige12345678910NesteSiste»

Side 4 av 21
 

Annonsører

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner