Ledermøte Gardermoen 16. August PDF Skriv ut E-post
onsdag 20. august 2014 11:06

Det stilte 36 representanter fra klubber, ringer og avlsråd på årets ledermøte og fraværende var Dreverringen og avlsrådet for Hamilton.

I forkant av ledermøtet ble det avholdt særmøte med ringene hvor spørsmålstillingen rundt dagens organisering av harehundrasene ble luftet. Raseringene har en del medlemmer som ikke er tilsluttet en harehundklubb, noe som er et krav i vedtektene til raseringene. NKK viser til HS-vedtak 81/2010 og har bedt NHKF få til et samarbeid med raseringene for å kartlegge hvor mange av raseringenes medlemmer som ikke er tilsluttet en harehundklubb.

Sist oppdatert onsdag 20. august 2014 11:15
Les mer …
 
TUSEN TAKK ! PDF Skriv ut E-post
torsdag 03. juli 2014 09:02

NHKF vil på denne måten få lov til å fremføre en stor takk til dere som bidro til at Jubileumsdagene på Biri ble en minnerik stund for alle de som var tilstede disse dagene.

Den største takken går til alle hundeeierne som meldte på hundene sine til utstillingen vår, uten dere hadde det jo ikke vært mulig å gjennomføre et slikt arrangement!

En stor takk til sponsorene våre Cara, Friluftsmagasinet, Jeger,Hund & Våpen og Royal Canine, ringer og klubber som stilte med premier under utstillingen.

Til slutt vil vi spesielt få lov til å takke Vest-Oppland Harehundklubb for det flotte samarbeidet under jubileumsdagene.

 

Med vennlig hilsen

Norske Harehundklubbers Forbund

Sist oppdatert torsdag 03. juli 2014 11:29
 
HAREHUNDEN NR 3, SNART I POSTKASSA PDF Skriv ut E-post
tirsdag 24. juni 2014 06:47

Sommerferien nærmer seg for flere av oss og da er det godt med litt lesestoff og nytt fra harehundverden. Her er litt om innholdet denne gangen.

Vedlikehold av jaktprøvedommerautorisasjon - Oppdretters etiske ansvar- Sælsrisets Tello,det 20.århundrets beste harehund? - Innkryssing og sammenslåing av de norske harehundrasene - Småhundenes inntog i Norge - En jakthistorie fra før i tida - Leserinnlegg m.m.

Sist oppdatert mandag 30. juni 2014 09:32
 
JUBILEUMSUTSTILLINGEN PÅ BIRI PDF Skriv ut E-post
mandag 23. juni 2014 11:44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets HARABALL ble en kjempesuksess med en flott og minnesrik Jubileumsmiddag på fredag kveld for ca. 150 påmeldte gjester og æresmedlemmer.

Lørdag var det utstilling av godt over 400 harehunder og 80 avls og oppdretterklasser. Dommere under dagen var Paula Heikkinen-Lehkonen fra Finland for rasene  Amerikansk Foxhund, Finsk Støver, Grand Blue Gascogne, Plotthunder og Russisk Støver. Arnfin Frantzen for Schweizerstøver og valper. Catharina Linde-Forsberg fra Sverige for Beagle, Luzernerstøver og Schillerstøver. Bjørn Roald for rasene Haldenstøver og Hygenhund. Per Harald Sivesind for Dunker. Rasene  Drever og Hamiltonstøver ble dømt av Bo Wallin fra Sverige.

På bildet ser dere Janne Sandbakken med utstillingens vakreste hund,                                   AUS CH Beagelee BOURNE IDENTITY som ble Best In Show.

 

Bilder fra Jubileumsfesten og resultater finalevinnere fra utstillingen under.

Sist oppdatert fredag 04. juli 2014 07:12
 
ÅRHUNDERETS HARABALL PDF Skriv ut E-post
tirsdag 27. mai 2014 18:20

Over 400 hunder er påmeldt Jubileumsutstillingen på Biri 21. juni,

dette er den største mønstringen av hunder i raser tilknyttet NHKF i forbundets historie. Her er selvfølgelig alle de kjente rasene representert men også de noe mer ukjente:

Istarski korthåret støver, Plott hund, Russisk støver, Grand Bleu De Gascogne og Amerikansk Foxhound.

For mer informasjon ang utstillingen se PM under, eller gå inn på ringenes hjemmesider.

Sist oppdatert fredag 13. juni 2014 08:55
 
«StartForrige12345678910NesteSiste»

Side 4 av 26
 

Annonsører

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner